babydromen

Workshops naaldvilten

Wil je zelf leren naaldvilten? Zoek je een workshop naaldvilten in Zeeland? Bekijk in mijn shop welke workshops jouw interesse hebben.

Kijk bij de verschillende workshops wat je gaat maken en leren.

Workshops naaldvilten op locatie in Zeeland!  Op dit moment kan ik alleen workshops op een door jou eigen gekozen locatie verzorgen. Wanneer er een keukentafel met zitplekjes aanwezigis,  is dit al voldoende om een leuke workshop te organiseren voor een kleine groep van 4 minimaal 4 mensen. Alle andere benodigdheden neem ik mee naar de locatie.

Bij de workshop zitten alle gebruiksmaterialen bij de prijs inbegrepen, alsmede een consumptie met iets lekkers.

Een workshop duurt meestal zo’n 3 uur. 

Ik geef workshops in 2D en 3D naaldvilten. Ervaring is niet nodig. Ik leer je alle beginselen van het naaldvilten.

Op verzoek is er veel mogelijk. Kijk hiervoor naar de voorbeelden in de shop. Als u contact met mij opneem, dan zoeken we samen iets leuks uit dat geheel passend is bij jou of je groep. 

Begin januari 2025 zal ik weer workshops in mijn nieuwe atelier kunnen organiseren in Middelburg in Zeeland.

  • Babydromen is een kleine onderneming. Iedere “Babydroom” is uniek en zorgvuldig met de handgemaakt. Het is tijdloos, behoudt zijn waarde en kan generaties mee! Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met de mij op.
  • Babydromen zijn geïnspireerd op de natuur.  Elke baby verdient het om de toekomst nog te kunnen genieten van de natuur. Daarom gaat 5 % van de verkoopprijs naar het Wereld Natuur Fonds (WNF-NL). 
  • Babydromen maakt gebuik van wol geproduceerd in de EU volgens biologische normen ingekocht bij Meaningfull Crafts. 
  • Babydromen is te volgen op Facebook @babydromen en Instagram @babydromen
workshop naaldvilten
workshop naaldvilten
workshop wolschilderij vos
workshop naaldvilten

Het nieuwe atelier is vanaf januari 2025 beschikbaar. Tot die tijd workshops naaldvilten op eigen gekozen locatie mogelijk.