Speciaal gemaakt

Op aanvraag maak ik diverse mobielen of andere producten.

Ik vind het leuk om met je te overleggen over thema’s en kleuren, zodat het een mooi bijpassend item wordt voor in het babykamertje. De wol die ik gebruik is Merino lontwol en in heel veel mooie kleuren te krijgen. 

Het is ook mogelijk om een mobiel mét een babynestje te combineren. Die maak ik zelf en alleen in combinatie met een mobiel. Er zijn zoveel leuke bijpassende babystofjes te krijgen! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

 

Gezinsuitbreiding? Dat mag gevierd worden.  De babyminiaturen kunnen daarvoor op verschillende momenten en verschillende wijze gebruikt worden; van de aankondiging tot de geboorte. Enkele mogelijkheden:

  • Een geboorteaankondiging met een klein verrassingsdoosje voor opa & oma.  
  • Kraamcadeautjes voor de aanstaande papa en mama; zoals een geboortekaartjeshouder met baby of een bewaardoosje met baby en figuurtje.

Helaas zijn er ook weleens zeer verdrietige momenten rondom zwangerschap en geboorte. Ook deze momenten vragen steun en aandacht. Iets tastbaars kan helpen om het ongeboren kindje een plekje te geven binnen het systeem van het gezin. Ook hiervoor zijn verschillende mogelijkheden:

Een sterrenkindjes mobiel, een waxinelichtjeshouder met sterrenkindje of een bewaardoosje met baby en ster. Alle items kunnen gepersonaliseerd worden. Zo is er keus uit veel verschillende huidstinten. 

Neem contact met mij op en dan zoeken we samen naar de beste mogelijkheden.