Over mij

Hallo, ik ben Trudie Bolier en maak door middel van naaldvilten, handgemaakte  “Babydromen” mobielen en andere babyaccessoires. Ik doe dit naast mijn werk in het basisonderwijs, waar ik werk als intern begeleider en leerkracht. 

Creativiteit is mij met de paplepel ingegoten. Als klein meisje zag ik mijn moeder bezig op de naaimachine en ben dan ook in eerste instantie een opleiding gaan doen in die richting tot coupeuse. Pas later, toen ik inmiddels zelf twee jongetjes had rondlopen, ben ik de PABO gaan doen. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Sindsdien combineer ik mijn werk met veel creatieve hobby’s ernaast. Dat is een must, een innerlijke noodzaak bijna wel. Ik gedij daar prima bij.

Naast mijn twee eigen jongens, heb ik sinds een tweede huwelijk nog twee “cadeau-jongens” erbij gekregen. Ik mocht voor het eerst “cadeau-oma” worden. Het eerste kleinkind gaf de aanleiding voor het maken van de eerste mobiel. Ik had al eerder genaaldvilt, maar was nog zoekend naar een toepassingsvorm. 

Daarnaast hou ik ook ontzettend veel van de natuur. Mijn mobielen zijn dan ook vooral daarop geïnspireerd. Omdat ik graag wil dat de kinderen van nu, ook in de toekomst van de natuur kunnen blijven genieten, maak ik van elke verkochte Babydroom 5% van de verkoopprijs over naar het Wereld Natuur Fonds.

Iedere “Babydroom” is een uniek en zorgvuldig met de hand gemaakt product. De mobiel is tijdloos, behoudt zijn waarde en kan generaties mee!